Delft Energymeeting 27 oktober 2015

  • Wilt u iets doen aan energiebesparing, maar u weet niet waar u goed aan doet?
  • Wilt u wel zonnepanelen, maar weet u niet op welke aanbieding u moet ingaan?
  • Wilt u warm de winter in?

Kom dan naar de Delft Energymeeting en bespreek uw vragen met energieadviseurs en andere experts van Delft E Design. Wij geven u die avond advies op maat over bijvoorbeeld zonnepanelen, vloerisolatie en gevelisolatie. Of maak er een afspraak om uw huis met een warmtescan te laten doormeten. Ook uw individuele vraag kunt u met ons bespreken.

Daarbij maakt het niet uit of u eigenaar van een woning bent, of dat u een huis huurt. Of u een appartement in de binnenstad heeft, of een vrijstaande villa in de Buitenhof. Of u al een keukentafelgesprek met ons heeft gehad of niet.

De toegang is gratis. Locatie is PrinsenKwartier, Sint Agathaplein 4 in Delft. Wilt u komen? Meld u zich dan aan via info@delftedesign.nl, dan houden we met de organisatie rekening met uw komst.

Het programma is als volgt:

20.00 inloop

20.15 inventarisatie thema’s en vragen bij de aanwezigen

20.30 advies en discussie per thema in groepjes. Sluit aan bij het thema naar uw keuze

21.30 afronding

De thema’s die de energie-experts in ieder geval hebben voorbereid zijn:

  • vloerisolatie/gevelisolatie
  • raamisolatie
  • zonnepanelen

Dit zijn de thema’s die uit de verschillende keukentafelgesprekken naar voren kwamen, die DelftEDesign heeft gevoerd in met name de Verzetstrijdersbuurt en de binnenstad. Tijdens deze gesprekken hebben bewoners concrete adviezen gekregen die voor hen interessant zijn. Als vervolgstap presenteert DelftEDesign op 27 oktober een concreet voorstel voor het laten aanbrengen van isolatie. Een collectieve uitvoering samen met DelftEDesign biedt veel voordelen. Ook vertelt DED welke zonnepanelen het beste uit onderzoek naar voren komen: de meest duurzame panelen die slim zijn en niet duur.