Bijeenkomst Verzetstrijdersbuurt: Hoe maak je je huis energieneutraal?

op 3 november 2018 om 15:00 uur in de Delftse Daltonschool, Van Rijslaan 8

Op zaterdag 3 november 2018 organiseert Delft Energy Design in samenwerking met de buurtvereniging Van Rijslaan en Van der Veensingel weer een bijeenkomst in de Verzetstrijdersbuurt over energiebesparing. Op de bijeenkomst krijgt u informatie hoe u de isolatie op het goede niveau krijgt en welke investeringen u nu al kunt doen om uw huis in de toekomst aardgasvrij te maken.

Tijdens de bijeenkomst geeft Delft Energy Design (DED) onafhankelijk advies over energiebesparing in de woningen in de Verzetstrijdersbuurt. In het verleden heeft DED uitvoerders geselecteerd voor spouwisolatie, bodemisolatie en zonnepanelen, en voor bewoners uit de Verzetstrijdersbuurt hiervoor de bemiddeling verzorgd. Dit jaar komt een nieuwe ronde, waarbij u kunt meedoen als u deze maatregelen nog niet heeft uitgevoerd.

DED laat zien hoe uw huis stapsgewijs kan worden aangepast aan een toekomst zonder aardgas. De gemeente is nu bezig om te bepalen wat het aardgas gaat vervangen voor verwarming en warm tapwater in uw wijk. We geven een doorkijkje naar de mogelijkheden en wat dat voor u kan betekenen.

 

Wanneer: zaterdag 3 november

Tijdstip: van 15.15 tot 17 uur. Inloop vanaf 15 uur

Locatie: in de Delftse Daltonschool, Van Rijslaan 8

Wilt u zich van te voren aanmelden? Dat kan via info@delftedesign.nl.